Važan izlazak na izbore i glas za Srpsku listu

Izvor: B92, 07.Feb.2021, 13:56

"Važan izlazak na izbore i glas za Srpsku listu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na predstojeće izbore i glasaju za Srpsku listu.

"Pozvao bih Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je dozvoljeno da izađu, jer im dobrom delom ne daju izbacivši 16.000 do 17.000 sa izbornih spiskova, da glasaju za Srpsku listu, kako bismo imali nekog od institucionalnih predstavnika u privremenom vlastima koji bi mogli pomoći našem narodu i držali sa svojim Beogradom i Srbijom čvrstu vezu“; >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazao je on.

Vučić je naglasio da je to veoma vazno jer je očigledno da se stvari komplikuju, kao i oko Republike Srpske, jer će pritisci biti mnogo veći i teži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.