Valicon objavio listu Top 25 regionalnih brendova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valicon objavio listu Top 25 regionalnih brendova

Valicon, jedna od vodećih agencija za tržišno savetovanje i istraživanje na području jugoistočne Evrope, objavila je listu najuspešnijih brendova u regionu, tj. na području bivše Jugoslavije bez Crne Gore i Kosova

Istraživanje, sprovedeno u septembru i oktobru 2015. godine, meri snagu brendova na osnovu prepoznatljivosti, iskustva i korišćenja. Brend je definisan kao potrošački brend zajedno sa ekstenzijama koje se koriste za proizvod unutar pojedinačne kategorije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />Prva tri mesta zauzeli su brendovi Milka, Coca-Cola i Vegeta. Slede Cedevita, Smoki i Argeta, brendovi Atlantic Grupe, zatim Orbit, Cockta i Nivea. Istraživanje pokazuje da je nastavljen rast srpskih brendova i da je zabeležen ponovni rast Jane, koja je ušla u top 10.

Izvor: InStore
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.