Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jun.2023, 17:40

VUČIĆ VEČERAS NA RTS-u: Predsednik o dešavanjima na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost dnevnika RTS večeras u 19.30 sati. On će govoriti o najnovijim informacijama sa Kosova i Metohije, nakon hapšenja pripadnika kosovske policije na teritoriji Srbije, kao i zabrani uvoza srpske robe na Kosovo i Metohiju. Trojica naoružanih kosovskih specijalaca uhapšeni su danas na teritoriji centralne Srbije u akciji Specijalnih jedinica […] The post VUČIĆ VEČERAS NA RTS-u: Predsednik o dešavanjima na KiM appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Pogledajte snimak hapšenja trojice kosovskih specijalaca

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2023

Trojica pripadnika kosovske policije R. Z, B.S. i M.Š. uhapšeni su danas u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Vučić objasnio kako je MUP uhapsio Kurtijeve specijalce

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opisao je detaljno kako je danas došlo do hapšenja trojice pripadnika specijalne policije takozvanog Kosova kod Raške...On je, gostujući u Dnevniku RTS-a naveo da je oko 13 sati dobio informaciju da su naši pripadnici posebnih antiterorističkih jedinica u reonu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.