VUČIĆ O KOSMETU: Niko nam ništa ne nudi, neće da nam daju ništa

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O KOSMETU: Niko nam ništa ne nudi, neće da nam daju ništa

Niko nam ne nudi podelu, niko nam ne nudi ništa. Neće da nam daju ništa, rekao je Vučić Niko nam ne nudi ništa po pitanju Kosova i Metohije, neće da nam daju ništa, rekao je predsednik Aleksandar Vučić."Niko nam ne nudi podelu, niko nam ne nudi ništa. Neće da nam daju ništa", rekao je Vučić novinarima u Kovinu, na pitanje da li je od izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela dobio uveravanja da će biti ukinute takse i da li će od Srbije biti traženo nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za uzvrat, te da li je bilo reči o podeli.On je rekao i da one zemlje koje su priznale Kosovo žele da vide Srbiju bez Kosova."To u mašti nečijoj mi imamo nešto i treba nešto da dobijemo, ali ništa niko neće da nam nudi, to da imate u vidu", rekao je Vučić.On je istakao da mu sedam godina niko ništa ne nudi kad je reč o kosovskom pitanju i istakao da ni SAD, koja je priznala nezavisnost Kosova, neće da promeni svoj stav. VUČIĆ O SASTANKU SA GRENELOM: PROMISLIĆU O SUSRETU DA VIDIM ŠTA NAM JE DALjE ČINITITreba mi vreme da promislim o razgovoru sa Ričardom Grenelom i da vidim šta nam je dalje činiti, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.Tek potom, istakao je, izaći će u javnost.PROČITAJTE JOŠ - Vučićeva savetnica otkriva koliko je bio težak predsednikov razgovor sa GrenelomOn, naime, nije hteo da iznosi detalje razgovora, na pitanje novinara, ali je istakao da su bili ozbiljni, otvoreni i odgovorni.Foto: Ž. Knežević"Razgovor je bio ozbiljan, otvoren i odgovoran i to je sve što mogu da kažem", ponovio je predsednik Vučić u dva navrata.PROČITAJTE JOŠ - O čemu su razgovarali Grenel i Vučić: Nema rešenja mimo srpskih interesa"Za razliku od drugih političara, nisam tako velike pameti da bih mogao da pričam velike priče, volim da prođe određeno vreme i da sam razmislim, da vidim šta nam je činiti po određenim pitanjima i tek onda da izađem u javnost", rekao je Vučić, koji se juče u Beogradu sastao sa Grenelom.On je rekao da ne razmišlja o tome da na osnovu toga dobija političke poene.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Niko nam ne nudi podelu Kosova, ne treba lagati narod

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da "u vezi s Kosovom nam niko ništa ne nudi, nema ponude o podeli Kosova, niko neće da nam da ništa, i oko 100 zemalja koje su priznale Kosovo neće od toga odustati i hoće da vide Srbiju bez Kosova"...Vučić je u Kovinu gde je prisustvovao otvaranju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.