VUČIĆ BRUTALNO O ZAPADU: Nije Kosovo palo sa neba, stvarano je dugo vremena i za najveći broj EU ono je njihovo čedo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 19:23

VUČIĆ BRUTALNO O ZAPADU: Nije Kosovo palo sa neba, stvarano je dugo vremena i za najveći broj EU ono je njihovo čedo

Predsednik se obratio nakon sastanka sa Lajčakom i Boreljom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom svom obraćanja novinarima u Briselu istakao da Kosovo nije palo sa neba i da se Srbija trenutno nalazi u teškoj poziciji.

- Nije Kosovo palo sa neba, stvarano je dugo vremena i za najveći broj EU zemalja ono je nezavisna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << država, ono je njihovo čedo. Oni su ga stvorili i čuvali dok je bilo u kolevci. Sada je to tinejdžer koji je malo nestašan, malo je poblesavio, došao u lude godine, kako oni misle, a ne nešto opasnije. Ali oni i dalje to svoje čedo čuvaju. Mi moramo da znamo da je naša pozicija veoma teška, sve što važi za Ukrajinu, za Srbiju ne važi, sve što važi za njih ni za koga drugog ne važi. Ali to je pravo jačeg na koje mi moramo da se naviknemo - poručio je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.