Izvor: Pančevac-online.com, 24.Feb.2023, 10:52

VUČEVIĆ: Vučić nije priznao i neće priznati tzv. Kosovo! Ne smemo da se pecamo na svaku udicu koja nam se postavi

„Vučić ga neće priznati“ Ministar odbrane u Vladi Srbije Miloš Vučević, gostujući na TV Prva upitan hoće li Srbija, nakon razgovora u Briselu 27. februara, morati da promeni svoj stav i po pitanju rata u Ukrajini, odgovrio je: „Videćemo. Trebalo bi najpre da vidimo kako će se odvijati situacija. Ima mnogo aspekata koji utiču na […] The post VUČEVIĆ: Vučić nije priznao i neće priznati tzv. Kosovo! Ne smemo da se pecamo na svaku udicu koja nam se postavi appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučević: Vučić neće odustati od crvenih linija, vreme je za mudru politiku

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2023

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak na sastanku u Briselu neće odustati od "crvenih linija" kad je reč o Kosovu, ali da se mora postupati mudro i u realnim okvirima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.