Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:02

VUČEVIĆ: Kada treba ODMOĆI SRPSKOJ BORBI ZA KOSOVO I METOHIJU, očekujte Zdravka Ponoša!

Ponoš napao Vojsku Srbije
Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da je Zdravko Ponoš možda slučajno i postao narodni poslanik, ali da njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni.
Ponoš je u ponedeljak izjavio da u zgradama Generalštaba sede u ovom momentu VBA i Vojnoobaveštajna agencija, ali da kako rade danas mogu da rade i iz nekog kafea, da prisluškuju opoziciju, da ne rade svoj posao.
- Na stranu to što Zdravko Ponoš očito ne nosi lepo iskustvo iz Generalštaba. Zanemarimo i njegove političke neuspehe. Ali poslednje autoprojekcije, omalovažavanje oficirskog kadra i konstantne neistine...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.