Izvor: Blic, 10.Jul.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VRLO SE PROTIVIMO, MERKEL SE PROTIVI" Zaev poverio navodni "tajni plan za Kosovo" lažnom Porošenku, a Balkan nazvao TEMPIRANOM BOMBOM (VIDEO)

Makedonski premijer Zoran Zaev, uveren da razgovara sa bivšim predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom, otkrio je navodne planove, kako tvrdi, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija o teritorijalnoj razmeni, po kojoj bi Priština, kako je naveo, trebalo da Srbiji ustupi 10 opština na severu KiM, a da za uzvrat dobije "neke opštine na jugu centralne Srbije" što, kako je rekao, smatra veoma opasnim.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Rat u Ukrajini,   Hašim Tači

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mediji: Zaev komičarima otkrio plan za Kosmet

Izvor: B92, 10.Jul.2019

Makedonski premijer Zoran Zaev uveren da razgovara sa bivšim predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom otkrio je, navodno, planove uza KiM, pišu prištinsi mediji..Zaev je navodno otkrio planove srprskog predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija o teritorijalnoj razmeni, po kojoj bi Priština,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.