Izvor: Blic, 01.Feb.2023, 05:35

VODIČ ZA TUMAČENJE ZORANA MILANOVIĆA Od "šake jada", pretnji i uvreda do "odbrane Kosova": Treba li verovati hrvatskom predsedniku i kad DAROVE NOSI?

Ako nešto zna predsednik Hrvatske Zoran Milanović, to je da izazove pažnju javnosti kontroverznim izjavama. Može se reći da mu je to uža specijalnost. U tom pogledu možda je najviše "zapaljivih stavova" imao prema Srbiji kojoj je uglavnom pretio, provocirao, vređao, nipodaštavao je i optuživao.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD... Milanoviću nije dugo trebalo: Beograd je prevareni ljubavnik, Rusija će priznati nezavisno Kosovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Ako nešto zna predsednik Hrvatske Zoran Milanović, to je da izazove pažnju javnosti kontroverznim izjavama. Može se reći da mu je to uža specijalnost. Ali nekad mu se, svesno ili nesvesno, omakne da kaže nešto što godi našim ušima. Poslednji put u ponedeljak kada je izjavio da su "Hrvatska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.