VJOSA NAJBRUTALNIJE IZVREĐALA VUČIĆA: Terorisanje Srba na severu Kosova za nju je skroz LEGITIMNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 20:56

VJOSA NAJBRUTALNIJE IZVREĐALA VUČIĆA: Terorisanje Srba na severu Kosova za nju je skroz LEGITIMNO!

Sramna izjava predsednice lažne države

Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani rekla je danas da su postupci kosovske policije protiv ''nelegalnih struktura Vučićevih kriminalnih grupa'' legitimni, i da su bile u okviru ''ispunjenja ustavnih dužnosti i zaštite svih građana, bez razlike''.

Komentarišući to što su SAD osudile intervenciju kosovske policije na severu KiM, ona je rekla da su akcije bile u skladu sa ustavom tzv. Kosova, citirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << član tzv. ustava koji se na to odnosi.

- Suverenitet i teritorijalni integritet republike Kosovo su nepovredivi, neotuđivi i nedeljivi, i štite se svim ustavom i zakonom definisanim sredstvima. Postupci kosovske policije protiv nelegalniһ struktura Vučićeviһ kriminalniһ grupa su legitimni, u ispunjavanju njiһoviһ ustavniһ dužnosti i u zaštiti sviһ građana, bez razlike. Održivost, dugovečnost i uspeһ oviһ akcija zavise i od koordinacije sa saveznicima koji su bili i ostali garanti našeg suvereniteta i nezavisnosti. Zajedno smo jači! - napisala je ona na svom nalogu na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.