Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 23:31

(VIDEO) Jelena Đoković i Vlade Divac u autobusu pevaju: "KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOSOVO", posetili crkve: "Hvala ljudima koji su ostali ovde"

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, otputovala je u južnu srpsku pokrajinu, a društvo su joj, između ostalih, pravili nekadašnji košarkaš Vlade Divac i njegova žena Snežana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Đoković i Divac zajedno pevali "Ko da mi otme iz moje duše Kosovo"

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 09:45

Supruga srpskog tenisera, Jelena Đoković, juče je zajedno sa Anom i Vladom Divac posetila manastir Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji...Tim povodom se i oglasila na društvenoj mreži Instagram..."Završilo se predivno putovanje i obilazak manastira na Kosovu i Metohiji. Sa njega sam ponela veliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.