Užasnut sam i revoltiran zbog nasilja nad Srbima! Bečić reagovao na albanski napad na sever Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Užasnut sam i revoltiran zbog nasilja nad Srbima!" Bečić reagovao na albanski napad na sever Kosova

Povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohiji Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti kaže da je užasnut i revoltiran tolikom količinom nasilja koje tzv. vlasti na Kosovu i Metohiji ispoljavaju prema građanima srpske nacionalnosti.

Ovo je još jedna u nizu akcija koja je usmerena na zastrašivanje i proterivanje Srba sa Kosova i Metohije, koju Albanci sa Kosova i Metohije sprovode uz blagoslov svojih mentora, ističe Bečić.

Opravdavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brutalnih napada na Srbe izgovorom da je to borba protiv korupcije, kada dolazi od ratnih zločinaca zvuči apsurdno, navodi Bečić. Da li je iko u stanju da poveruje da se osvedočeni teroristi i kriminalci Tači i Haradinaj bore protiv kriminala? Ovo što se danas dešava na Kosovu i Metohiji je primer tipičnog nasilja nad Srbima, sa ciljem njihovog proterivanja, i ništa drugo.

Mi smo već više puta ukazivali da je bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji ozbiljno ugrožena i zaista je sada krajnje vreme da međunarodna zajednica reaguje i zaustavi nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji, krajnje je vreme i da se ta ista međunarodna zajednica konačno suoči sa posledicama svog delovanja na ovim prostorima i svojim greškama iz prošlosti.

Ovaj trenutak pokazuje koliko je važno jedinstvo u podršci predsedniku Vučiću da zaštiti Srbe u našoj južnoj pokrajini.

Situaciju možete pratiti uživo klikom OVDE
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.