Uskoro sastanak RIK-a i UNMIK-a

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro sastanak RIK-a i UNMIK-a

Beograd -- Predsednik RIK-a Predrag Grgić najavio je da će članovi komsiije uskoro razgovarati s predstavnicima UNMIK-a o podršci za održavanje izbora na Kosovu 6. maja.

"Taj sastanak ćemo održati u najskorijem periodu. Očekujem da nam daju vetar u leđu i da će biti sve u redu u vezi održavanja parlamentarnih i predsedničkih izbora", rekao je Grgić Tanjugu i dodao da se posebno vodi računa o bezbednosti i birača i onih koji sprovode izbore.

Grgić je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je RIK odredio i biračka mesta na Kosovu i Metohiji i to u dogovoru s načelnicima okruga i vodeći računa o bezbednosti birača i organizatora izbora.

"Optimista sam da će izbori biti sprovedeni onako kako piše u Ustavu Srbije i zakonima, što je i obaveza RIK-a", rekao je Grgić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.