Izvor: RTS, 24.Apr.2021, 13:23

Uručeni ključevi stanova za 12 porodica u Kosovskoj Mitrovici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković uručio je u Kosovskoj Mitrovici ključeve stanova za 12 porodica u Bošnjačkoj mahali. Najavio je i izgradnju još 15 stambenih zgrada, vredih 650 miliona dinara.
Petar Petković je istakao je da je politika države Srbije da gradi, stvara i čuva mir jer kako je naglasio, svaki novi krov, prag i dom, jesu temelj opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.
Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je podsetio da je u Kosovskoj Mitrovici od Božića do sada podeljeno 98 stambenih jedinica, što je zasluga države Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković uručio ključeve stanarima nove zgrade u Kosovskoj Mitrovici, Kurtijeva ministarka negoduje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uručili su danas ključeve za 12 stambenih jedinica u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici...Stanovi su izgrađeni sredstvima koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.