Uhapšenom Milunu Milenkoviću održano zadržavanje od 48 sati

Izvor: KMnovine.com, 14.Jun.2023, 01:35

Uhapšenom Milunu Milenkoviću održano zadržavanje od 48 sati

Uhapšenom Milunu Milenkoviću održano zadržavanje od 48 sati Milunu Milenkoviću, koji je danas uhapšen od strane pripadnika Specijalne jedinice takozvane "Kosovske policije" u severnom delu Kosovske Mitrovice, određeno je zadržavanje od 48 sati.


   
Foto: KM novine    



Ovo je potvrdio njegov advokat Nebojša Vlajić. Očekuje se da Milenković sutra bude izveden pred "sudiju" u okviru ilegalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << separatističkog sistema.

Paralelne separatističke vlasti Milenkovića terete za krivična dela terorizma, nasilne promene "ustavnog uređenja" i ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom.

Milenković je danas, u severnom delu Kosovske Mitrovice, pred očima svoje ćerke brutalno otet dok se nalazio u frizerskom salonu. Njega su doslovce oteli pripadnici takozvanih "specijalnih jedinica", službi pri paralelnom sistemu kosovskih Albanaca. Oni su se u severnom delu grada po prvi put pojavili pod punim naoružanjem, što je izazvalo ogorčenje i bes ljudi koji su se zatim okupili na ulicama i pokušali da spreče otmicu.

Podsećamo, podgrevanje tenzija KM novine su najavile dan ranije i obrazložile razloge ovoga što se upravo dešava, u tekstu na OVOJ STRANI. 







* * *
 

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Advokat Vlajić: Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana, poslat u zatvor u Podujevo

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je za Kosovo onlajn da je uhapšenom Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana...Vlajić kaže da je Milenković poslat u zatvor u Poduijevo..."Rok za žalbu je 48 sati od kada dobijemo rešenje o pritvoru. Žaliću se", najavio je Vlajić...U Severnoj Mitrovici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.