Advokat Vlajić: Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana, poslat u zatvor u Podujevo

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 19:33

Advokat Vlajić: Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana, poslat u zatvor u Podujevo

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je za Kosovo onlajn da je uhapšenom Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana.

Vlajić kaže da je Milenković poslat u zatvor u Poduijevo.

"Rok za žalbu je 48 sati od kada dobijemo rešenje o pritvoru. Žaliću se", najavio je Vlajić.

U Severnoj Mitrovici juče oko podneva oglasile su se sirene, a nad gradom su kružili helikopteri i dronovi, dok je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primetno i veće prisustvo policije i oklopnih vozila specijalaca u Bošnjačkoj mahali.

Specijalci kosovske policije su uhapsili Miluna Milenkovića, srpskog sportistu i trenera u Kik boks klubu "Kosovska Mitrovica", pod optužbama, kako je naveo ministar Svečlja da je vođa "Civilne zaštite" i da stoji iza napada na pripadnike Kfora u Zvečanu.

Svečlja, međutim, osim tih navoda, nije ponudio javnosti konkretne dokaze za optužbe protiv Milenkovića.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da je Milenković uhapšen po ličnom nalogu Aljbina Kurtija, kojeg je, kako je rekao, Kosovska policija mesecima jurila i pretila hapšenjem, jer je istaknuti borac za prava Srba na severu Kosova.

Istakao je da Milenković nije kriminalac, već istaknuti i medaljama nagrađivani sportista kod koga treniraju mnoga deca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRBIN POSLAT U ZATVOR U PODUJEVU Uhapšenom Milenkoviću određen pritvor od 30 dana

Izvor: Blic, 14.Jun.2023

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je za Kosovo onlajn da je uhapšenom Milunu Milenkoviću određen pritvor od 30 dana. Vlajić kaže da je Milenković poslat u zatvor u Podujevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.