Uhapšeni kosovski državljani nakon ranjavanja policajca kod Herceg Novog

Izvor: Beta, 15.Dec.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni kosovski državljani nakon ranjavanja policajca kod Herceg Novog

Crnogorska policija uhapsila je troje kosovskih državljanja, medju kojima je i osoba osumnjičena da je ranije danas kod Herceg Novog teško ranila policajca, preneli su večeras podgorički mediji.Policajac granične policije M.L. teško je ranjen ranije danas u Igalu pri pokušaju privodjenja tri osobe koje nisu imale lična dokumenta, saopšteno je iz policije.Napadači su pobegli, a policajac je zadobio povrede opasne po život, navodi se u saopštenju.Policija je nakon potere u Sutorini kod Herceg Novog uhapsila troje kosovskih državljana, dva muškarca i ženu, koje sumnjiči da su napadač i saučesnici u napadu na policajca, javili su večeras mediji.Mediji su naveli da je prilikom njihovog hapšenja ranjen jedan od kosovskih državljana, te da je van životne opasnosti. Policija se do sada nije oglasila sa detaljima hapšenja.Ranjeni policajac je operisan u bolnici u Risnu, i u teškom je stanju, prenose podgorički mediji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Preminuo policajac koji je danas ranjen kod Herceg Novog

Izvor: Beta, 15.Dec.2019

Službenik crnogorske granične policije koji je ranjen prilikom pivodjenja kosovskog državljanina u Igalu kod Herceg Novog preminuo je u bolnici u Risnu, objavili su večeras podgorički mediji.Policajac M.L. teško je ranjen danas u Igalu pri pokušaju privodjenja tri osobe koje nisu imale lična...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.