Uhapšen sin Nasera Keljmendija

Izvor: B92, 23.Sep.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sin Nasera Keljmendija

Priština -- Policija Kosova uhapsila je večeras Eljvisa Keljmendija, sina balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija, javila je prištinska televizija Klan Kosova.

Vest o hapšenju mladjeg Keljmendija, Klan Kosova je pokrila snimcima hapšenja.

Za Eljvisom Keljmendijem je bila izdata medjunarodna poternica, javila je ta televizija.

Prištinski mediji juče su javili da je u četvrtak u svom rodnom gradu Peći uhapšen Naser Keljmendi, koji se smatra narko bosom na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Balkanu i u Evropi, ali je policija tada demantovala te informacije.

Prištinski dnevnik Koha ditore piše da je Keljmendi već više od mesec dana u Peći.

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi juče je rekao da će policija Kosova uhapsiti Keljmendija kada bude izdata medjunarodna poternica za njim.

Keljmendi je iz Sarajeva pobegao pred početak policijske akcije koja je imala za cilj njegovo hapšenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen sin narko-bosa Nasera Keljmendija

Izvor: Kurir, 23.Sep.2012

Za njim je bila izdata međunarodna poternica, javila je prištinska televizija Klan Kosova..PRIŠTINA - Policija Kosova uhapsila je večeras Eljvisa Keljmendija, sina balkanskog narko-bosa Nasera Keljmendija, javila je prištinska televizija Klan Kosova. Vest o hapšenju mlađeg Keljmendija, Klan Kosova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.