Uhapšen sin balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija

Izvor: Blic, 23.Sep.2012, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sin balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija

Policija Kosova uhapsila je sinoć Eljvisa Keljmendija, sina balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija, javila je prištinska televizija Klan Kosova.

Vest o hapšenju mlađeg Keljmendija, Klan Kosova je pokrila snimcima hapšenja. Za Eljvisom Keljmendijem je bila izdata međunarodna poternica, javila

je ta televizija.

Naser Keljmendi

Prištinski mediji su ranije javili da je u četvrtak u svom rodnom gradu Peći uhapšen Naser Keljmendi, koji se smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narko bosom na Balkanu i u Evropi, ali je policija tada demantovala te informacije. Prištinski dnevnik Koha ditore piše da je Keljmendi već više od mesec dana u Peći.

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi je u petak rekao da će policija Kosova uhapsiti Keljmendija kada bude izdata međunarodna poternica za njim.

Keljmendi je iz Sarajeva pobegao pred početak velike policijske akcije, sprovedene 12. septembra, kada je uhapšeno više osumnjičenih za kriminalne radnje na teritoriji Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine. Iz BiH je, kako se procenjuje, prvo pobegao u Crnu Goru, a potom u rodnu Peć na Kosovu i Metohiji.

Kejmendi je vođa jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, a u junu je stavljen na crnu listu Sjedinjenih Američkih Država.

Povezane vesti: Policija: Keljmendi nije uhapšen u Peći U međunarodnoj akciji zaplenjeno više od 87 kilograma kokaina U policijskoj akciji “Vila” u BiH uhapšeno 10 osoba Crna Gora: Policija će postupiti po poternici za Naserom Keljmendijem Advokat: Keljmendi mi se javio iz Crne Gore
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.