Uhapšen nećak Ramuša Haradinaja

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nećak Ramuša Haradinaja

Nećak takozvanog kosovskog premijera Ramuša Haradinaja - Eduard Brahimaj uhašen je danas! Nećak takozvanog kosovskog premijera Ramuša Haradinaja - Eduard Brahimaj uhašen je danas! Eduart Brahimaj uhapšen je zbog kupovine dozvola.Brahimaj, koji je pre otprilike godinu dana bio zaposlen u Ministarstvu za infrastrukturu kao ispitivač, sin je strica tzv. premijera Ramuša Haradinaja. Iz dva različita izvora u istrazi, Koha Ditore potvrdila je da je Brahimaj jedan od uhapšenih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Za Brahimaja je "Koha Ditore" u martu ove godine pisala da je bio zaposlen na tom položaju nakon što je njegov nećak, premijer Ramuš Haradinaj, stigao u Vladu. Međutim, u to vreme Brahimaj je negirao uticaj premijera na zapošljavanje na ovom položaju. Rečeno je da je pohađao obuku za poziciju koju drži.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN HARADINAJEV NEĆAK Eduart Brahimaj uhapšen zbog kupovine dozvola

Izvor: Blic, 06.Jul.2019

Nećak premijera privremenih kosovskih institucija Ramuša Haradinaja - Eduard Brahimaj uhašen je danas, javljaju tamošnji mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.