Uhapšen Srbin na Kosovu i Metohiji osumnjičen za ratni zločin

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin na Kosovu i Metohiji osumnjičen za ratni zločin

Dragan Stojanović (53) iz sela Pančelo, u opštini Ranilug, uhapšen je zbog sumnje da je počinio ratni zloči na Kosovu i Metohiji, javila je danas RTV Puls iz Šilova.

Stojanovićeva supruga Olgica Stojanović, rekla je da je njenog muža juče po podne uhapsila patrola Kosovske policije iz Kamenice, sa obrazloženjem da ga privode samo da bi ispunio formalnost i dao izjavu u stanici policije u vezi sa nekom žalbom.

"Međutim, sinoć su me telefenom obavestili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz stanice u policije u Gnjilanu da je moj suprug osumnjičen za ratne zločine i da je prebačen u pritvorsku jedinicu u Mitrovicu", rekla je Olgica Stojanović za RTV Puls.

Prema informacijama lokalne policije, Stojanović je uhapšen u petak po Interpolovoj poternici.

Dragan Stojanović zaposlen je u opštinskom sudu za prekršaje u Ranilugu i otac je dvoje maloletne dece.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Uhapšen Srbin osumnjičen za ratni zločin na KiM

Izvor: RTS, 25.Feb.2017

Kosovska policija uhapsila je Dragana Stojanovića (53) iz sela Pančelo, u opštini Ranilug, zbog sumnje da je počinio ratni zločin na Kosmetu, javila je RTV Puls iz Šilova. . Stojanovićeva supruga Olgica rekla je da je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.