Ubistvo ispred vrtića u Mitrovici

Izvor: RTS, 26.Dec.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo ispred vrtića u Mitrovici

Mladić je ubijen u pucnjavi ispred obdaništa u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Na mladića je pucano u Drvarskoj ulici, oko 14.40, dok je bio u kolima ispred vrtića na dvadesetak metara od Predškolske ustanove "Danica Jeramaz", potvrđeno je RTS-u u komandi kosovske policije "Sever" u Kosovskoj Mitrovici.

Ubica je najverovatnije prišao peške vozilu u koje je pucao, jer je reč o uskoj ulici, u kojoj dva automobila ne mogu da se mimoiđu.  

Povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tridesetjednogodišnji Ivica Rajičić je u teškom stanju i bez znakova života prebačen u mitrovačku bolnicu, gde je konstatovana smrt.

Na njega je ispaljeno više metaka. 

Na licu mesta je vozilo koje je oštećeno u pucnjavi, a oko njega je razvučena žuta policijska traka.

Pripadnici kosovske policije došli su na mesto pucnjave. U toku je uviđaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ubijen ispred vrtića

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014, 05:44

Jedna osoba ubijena je juče u centru severnog dela Kosovske Mitrovice...Regionalni komandir Kosovske policije za sever Kosova Nenad Đurić kaže da je žrtva prevezena do Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica bez znakova života, gde je konstatovano je da je podlegla povredama...U žrtvu je pucano...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.