Ubijen ispred vrtića

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen ispred vrtića

Jedna osoba ubijena je juče u centru severnog dela Kosovske Mitrovice.

Regionalni komandir Kosovske policije za sever Kosova Nenad Đurić kaže da je žrtva prevezena do Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica bez znakova života, gde je konstatovano je da je podlegla povredama.

U žrtvu je pucano s nekoliko metaka.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao naš list, reč je o Ivici Raičiću, vlasniku kladionice na koga je oko 15 sati pucala nepoznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osoba dok se nalazio u autu parkiranom između OŠ "Sveti Sava" i vrtića. Žrtvu je pogodilo pet metaka.

Kako se po Mitrovici priča, Ivica je došao do vrtića da uzme decu.

- To je vreme kada roditelji uzimaju decu, a u blizini je i škola. Kada su odjeknuli pucnji nastao je opšti hoas - pričaju Mitrovčani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.