Ubijen u pucnjavi

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Sep.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u pucnjavi

Na severu Kosova, u selu Lešku, se dogodila pucnjava, posle koje je od posledica povreda preminuo M. Vulović, dok je njegov brat M. Vulović zbrinut u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović rekao je da su sinoć u pucnjavi ranjena dvojica mladića, od kojih je jedan u Zdravstveni centar dopremljen bez znakova života.

Mladić koji je preminuo, povređen je hicima iz vatrenog oružja u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << stomaka, a smrt je usledila zbog krvarenja.

Drugi mladić, kako je rekao Ivanović, pogođen je u predelu grudnog koša i trenutno je van živnotne opasnosti.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je da se pucnjava dogodila u 20:50 na severu Kosova i da su dve osobe teško povređene.

Bojić je kazao da se pucnjava dogodila u kafe baru “Tajm” u Lešku i da policija traga za jednom osumnjičenom osobom.

Motiv za ovu pucnjavu za sada je nepoznat, kazao je Bojić.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je policija brzom i efikasnom intervencijom lišila slobode lice osumnjičeno za ubistvo i pokušaj ubistva.

Bojić je rekao da je osumnjičeni uhapšen sinoć nešto posle 23 sata, a da je policija u sklopu ove operacije privela ukupno pet osoba.

Osumnjičeni je uhapšen u naselju Sočanica na severu Kosova dodao je Bojić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.