Ubijen glavni kuvar Kosovske obaveštajne agencije

Izvor: Beta, 04.Sep.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen glavni kuvar Kosovske obaveštajne agencije

Pripadnik unutrašnjeg obezbedjenja Kosovske obaveštajne agencije (KOA) Valjon Iberdemaj ubio je danas iz vatrenog oružja u zgradi te agencije glavnog kuvara Isu Sejdijua, prenose prištiniski mediji ali navode da ubistvo nije povezano sa delatnošću agencije. U saopštenju KOA se navodi da se ubistvo dogodilo u 9.10 a da je pogodjeni čovek umro u Kliničko-bolničkom centru Kosova.Njegovu smrt su potvrdili portparol Kliničko-bolničkog centra Kosova Špend Fazljiu i tužilac Osnovnog tužilaštva u Prištini Ibrahim Beriša.Za sada nema informacija o motivima tog zločina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Glavni kuvar Kosovske obaveštajne agencije ubijen

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2018

Pripadnik unutrašnjeg obezbeđenja Kosovske obaveštajne agencije (KOA) Valjon Iberdemaj ubio je danas iz vatrenog oružja u zgradi te agencije glavnog kuvara Isu Sejdijua, prenose prištiniski mediji, ali navode da ubistvo nije povezano sa delatnošću agencije...U saopštenju KOA se navodi da se ubistvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.