Izvor: Blic, 09.Sep.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) VUČIĆEV GAZIMESTAN Vučić: Moraćemo da živimo sa Albancima, rešenje nije na vidiku, ali Bogu se molim, da ga makar za 10 ili 20 godina bude

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nastavio je danas posetu Kosovu, ali su ga na putu ka selu Banje dočekale barikade i blokirani putevi, iza čega, prema nezvaničnim informacijama stoje bivši pripadnici OVK. Nakon informacija da je nemoguće kontrolisati haos na putevima, koji su maltene u tom delu potpuno blokirani, kosovska vlada donela je odluku da otkaže posetu Vučića Banjama, ali je on uprakos zabrani krenuo tamo. Ipak, put mu je "presečen". On je potom u Kosovskoj Mitrovici održao govor pred brojnim okupljenim Srbima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.