Izvor: Blic, 23.Nov.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) SIRENE U KOSOVSKOJ MITROVICI: ROSU upale na sever, uhapšeno četvoro Srba, ljudi izašli na ulice

Pripadnici kosovske policije upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četvoricu Srba. U akciji ROSU uhapšeni su Dragiša Marković, pripadnik KPS, Saša Ćurčić, Marko Rošić i Nedeljko Spasojević. U prvim komentarima srpskih politčara sa severa je ocena da kosovske snage zloupotrebljavaju ubistvo Olivera Ivanovića kako bi upadali na sever pod plaštom navodne istrage ubistva. U gradu su se oko pet sati ujutru čule sirene za uzbunu, a na ulice je izašao veliki broj građana. Jednočasovni protest zbog uvođenja takse od 100 odsto na srpske proizvode zakazan je za danas u podne u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Štrpcu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakić: Da se Rosu nije povukao vodio bi se rat

Izvor: Prva.rs, 23.Nov.2018

On kaže i da nema nikakve informacije u kom su pravcu oni odvedeni, ali je rekao i da je su uhapšeni, prilikom privođenja brutalno pretučeni.. On je ponovio da su pripadnici Rosu upali rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice . Akcija sprovedena na više lokacija.. Rakić kaže da su pripadnici...

Nastavak na Prva.rs...

Ko su Srbi koji su UHAPŠENI u akciji kosovskih specijalaca

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

Među četvoricom uhapšenih Srba jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice su dva policajca KPS, Dragiša Marković i Nedeljko Spasojević.

Nastavak na Blic...

"EU, otvori oči, biju nas i terorišu!" Završen protest Srba na KiM! Upućena DVA ZAHTEVA albanskim tiranima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Završen je protest Srba u mestu Rudare sa kojeg je zatraženo od Prištine ukidanje taksi od 100 odsto na srpske proizvode i oslobađanje četvorice Srba koje su jutros pripadnici Rosu uhapsili u Kosovskoj Mitrovici. Protest je protekao bez incidenata. Kolona dugačka nekoliko kilometara formirana je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.