UŽASNO SAM ZABRINUT ZA NAŠ NAROD! LUDILO ALBANACA NE PRESTAJE! Vučić o Kosovu u Ćirilici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UŽASNO SAM ZABRINUT ZA NAŠ NAROD! LUDILO ALBANACA NE PRESTAJE!" Vučić o Kosovu u "Ćirilici" (FOTO)

Užasno sam zabrinut za naš narod, jer ludilo Albanaca ne prestaje, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Hepi televiziji.

- Užasno sam zabrinut za naš narod, ludilo među Albancima ne prestaje - rekao je Vučić i podsetio da je govorio da će uvođenje taksi biti veliki problem.

On je dodao da ne može da kaže da su Amerikanci bili nekorektni, ali da ga čudi što se Albanci tako ponašaju prema njima, kao i ono što radi EU.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je međutim, ponovio da mora da vodi računa šta i kako kaže, jer bi "sve drugo Srbiju dovodilo u opasnost, a to, kaže, ne smemo da radimo".

A kad je reč o značaju kosovskog pitanja, pomenuo je, između ostalog, da o tome svedoči i činjenica da su strane službe, ali i pristinski mediji izuzetnu pažnju posvetili protestu koji je u subotu održan u Kosovskoj Mitrovici, a na kojem je, kako je naveo, bilo 76 ljudi, od toga 23 novinara.

Ostalo su, kako je rekao, bili odbornici sa liste GI SDP i članovi njihovih porodica, kao i Rada Trajković...

- Postignut je veliki uspeh tim skupom. To je bila velika vest u albanskim medijima  - primetio je, te dodao da je dan pre toga u šetnji bilo 6.000 ljudi, koji su tražili ukidanje taksi i pravo za srpski narod.

Albanski mediji su tome posvetili jedan pasus ili nisu uopste izvestili, jer ih srpska muka nije uopste interesovala.

- Sve to radite da biste ocrnili svoj narod. Što to radite protiv svoje zemlje i naroda, što to radite ljudi - upitao je Vučić, navodeći da su ih "politički lideri iz Beograda na to naterali".

A njegovo je u svemu tome, kako kaže, da ćuti i da trpi i da od svakoga čuje ruznu reč, a da nikoga ne sme da uvredi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Užasno sam zabrinut za naš narod, ludilo Albanaca ne prestaje"

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2019

"Užasno sam zabrinut za naš narod na Kosovu, jer ludilo Albanaca ne prestaje", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Hepi televiziji i podsetio da je govorio da će uvođenje taksi na robu iz centralne Srbije biti veliki problem...On je dodao da ne može da kaže da su Amerikanci...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.