U vreme policijskog časa opljačkane srpske porodice na Kosovu

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vreme policijskog časa opljačkane srpske porodice na Kosovu

Pljačke koje su se prethodne noći dogodile u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok tokom policijskog časa, uznemirile su meštane.

Ivanu Zdravkoviću u selu Banje, kraj Srbice protekle večeri odneto je čitavo pokućstvo i alat koji je bio smešten u radionici pored kuće a iste noći je u povratničkom selu Osojane pokradena porodica Novice Ostojića. piše Radio Goraždevac. a prenosi "Kosovo Onlajn".

Zdravkovići su ostali bez motokultivatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << freze, dve kosačice i alata u vrednosti od oko tri hiljade evra.

Ivan Zdravković živi u selu Banje sa suprugom i dvoje dece, a da su pokradeni primetili su rano jutros kada su videli da su metalna vrata radionice obijena.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je nešto kasnije u potrazi za počiniocima pronašla kolica koja su takođe bila ukradena.

Na meti pljaškaša iste noći povratničkom selu Osojane našla se porodica Novice Ostojića.

Njima je oko ponoći ukraden automobil marke Citroen Pikaso.

Ostojić u Osojanu živi sa suprugom I maloletnim detetom. Krađu automobile je prijavio policiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opljačkane srpske porodice na Kosovu

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Pljačke koje su se prethodne noći dogodile u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok, uprkos meri zabrane kretanja koja je na snazi, uznemirile su meštane ovih sela...Kako piše KoSSev, domaćinstvo Ivana Zdravkovića u selu Banje, kraj Srbice opljačkano je protekle večeri. Odneto...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.