U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 42 novozaražena, dve osobe preminule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 12:49

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 42 novozaražena, dve osobe preminule

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji registrovana su 42 nova slučaja koronavirusa, a od posledica zaraze preminule su dve osobe, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

U Zavodu za javno zdravlje u severnom delu Kosovske Mitrovice u tom periodu je zbog sumnje na koronavirus testirano 126 uzoraka, prenosi Kosovo onlajn.

Najviše novoobolelih je u Kosovskoj Mitrovici (11), Zubinom potoku (10), Zvečanu (9) i Leposaviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i (8).

U Štrpcu i Prilužju su zabeležena su po dva nova slučaja korona virusa, a u Peći i Prizrenu po jedan.

U srpskim sredinama na KiM trenutno su aktivna 533 slučaja koronavirusa.

Od početka pandemije u srpskim sredinama na KiM ukupno je od posledica zaraze koronavirusom preminulo 188 osoba, a od testiranih 26.727 uzoraka kod 8.151 osobe je potvrđen virus.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.