U po bela dana izrešetaš čoveka na ulici

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U po bela dana izrešetaš čoveka na ulici"

Ksenija Božović, saradnica Olivera Ivanovića, koji je ubijen danas u Kosovskoj Mitrovici kaže da niko u stranci nije znao da li je bilo pretnji Ivanoviću.

- Ništa nismo znali, ali samim tim kako se situacija odvijala, zatvor, pa puštanje iz zatvora, izbori...U po bela dana izrešetaš čoveka koji je krenuo da radi. Ljudi su uznemireni. Ne znam šta da kažem - rekla je Božovićeva, koja se nalazi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici u koju je dovezen Ivanović.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je rekla i da niko nije čuo pucnjavu i dodaje da ga je pronašla ispred stranačkih prostorija komšinica koja se vraćala iz prodavnice.

- Spremala sam se da krenem na posao. Sekretarica je bila u kancelariji. Našla ga je prva komšinica koja je izašla da kupi hleb i vraćala se iz prodavnice. Videla ga je da leži ispred kancelarije - rekla je Božović za Tanjug.

Komšinica je, kako kaže, obavestila sekretaricu koja je pozvala Hitnu pomoć.

- Sve se dogodilo u roku od dva, tri minuta. Nije se čula pucnjava...ako je četiri , pet metaka u njemu, pronađene su tri čaure - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.