U Prištini pronađeno 17.800 falsifikovanih evra u kontejneru za smeće

Izvor: Blic, 18.Okt.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prištini pronađeno 17.800 falsifikovanih evra u kontejneru za smeće

U kontejneru u jednoj od prištinskih ulica pronađeno je 17.800 evra za koje policija sumnja da su falsifikovani, saopštila je danas kosovska policija.

Falsifikovani novac pronašao je jedan građanin i potom pozvao policiju.

"Građanin je odmah kontaktirao policijske vlasti u Prištini, koje su pokrenule istragu. Nakon provere novca u apoenima od po 100 i 500 evra, policija sumnja da se radi o falsifikatu, na osnovu kvaliteta papira, serijskih brojeva i vodenog žiga”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi se u saopstenju.

Policija poziva građane da sarađuju i istovremeno budu oprezni, ali i da prijave sve sumnjive novčanice.

Povezane vesti: Oružani obračun u centru Prištine, ubijen mladić Priština: Osuđena četvorica na ukupno 23 godina zatvora zbog droge Trojica od šestorice suspendovanih Srba se vratila na posao Oteto sedam estonskih turista u Libanu Uhapšeni otmičari deteta iz Prištine
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kontejneru za smeće preko 17.000 falsifikovanih evra

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2011

PRIŠTINA - U kontejneru u jednoj od prištinskih ulica pronađeno je 17.800 evra za koje policija sumnja da su falsifikovani, saopštila je danas kosovska policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kontejner pun evra - ali lažnih

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2011

U kontejneru u jednoj od prištinskih ulica pronađeno je 17.800 evra za koje policija sumnja da su falsifikovani. Falsifikovani novac pronašao je jedan građanin koji je i pozvao policiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.