U koaliciji očekujemo oko 15%

Izvor: B92, 03.Jan.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U koaliciji očekujemo oko 15%"

Beograd -- Bez obzira na zahuktavanja predizborne kampanje, poslanici će morati da rade sve dok primaju poslaničku platu, kaže Slavica Đukić Dejanović.

Predsednica parlamenta najavaljuje bar još jedni sednicu u januaru,ali tema te sednice nece biti Kosovo.

Predsednica Skupštine Srbije misli da će izbori biti krajem aprila ili početkom maja i dodaje:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Iz ekomskih razloga biće zajedno pokrajinski i lokalni mada sada više nije ni bitno da li će oni biti sredinom ili krajem aprila ili početkom maja."

Đukić Dejanović procenjuje i šanse SPS-a na narednim izborima:

"Mi smo neko ko je bio dugo na vlasti, pa nismo bili na vlasti, pa smo je podržavali. Prija nam ono sto kažu građni i oni koji prate istraživanja kažu da smo već prešli 10 odsto, u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, a eventualno opet i sa PUPS-om kažu biće i 15 do 16 odsto. Ali sve je to neko anticipiranje i ne bi se bavila time dok ne vidimo šta će građani reći na izborima."

Ceo intervju možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić najviše doprineo opstanku ove vlade

Izvor: Danas, 03.Jan.2012

Očekujem da će parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, koje raspisujem kao predsednik Narodne skupštine, biti održani krajem aprila ili početkom maja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.