U Leposaviću otet još jedan Srbin, odgovorna tzv. kosovska policija

Izvor: KMnovine.com, 19.Jun.2023, 10:47

U Leposaviću otet još jedan Srbin, odgovorna tzv. ''kosovska policija''

U Leposaviću otet još jedan Srbin, odgovorna tzv. ''kosovska policija'' Još jedan Srbin (U.V.) uhapšen otet je rano jutros u Leposaviću od strane tzv. "Kosovske policije".




Njega su po izlasku iz svoje kuće otela lica koja su koristila civilno vozilo. Uhapšen je oko 8 časova, kada je iz naselja Tvrđan krenuo ka Leposaviću, kod mesta zvanog Bunker.
Meštani Leposavića okupljaju se kod zgrade Opštine i vidno su uznemireni zbog jutrošnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << događaja.
Oko Leposavića su pojačane snage KFOR-a što ukazuje na činjenicu da se terorističke akcije na Kosovu i metohiji izvode koordinisano sa NATO paktom iako odgovorni tvrde suprotno...
Takozvana "kosovska policija" saopštila je da je U. V. "uhapšen" zbog sumnje da je umešan u napad na novinare 16. juna.
U međuvremenu se oglasio i Telekom, ćerka firmi Telekoma Srbija registrovana na Kosovu i Metohiji kada je marko Đurić u Briselu osvojio još jednu u nizu "pobeda" i albanskim separatistima dodelio zaseban međunarodni pozivni broj. Iz ove firme su naveli da je Uroš Vukašinović (28 godina), zaposlen u ovoj firmi i da je otet dok je putovao na posao. 
Poslednjih dana učestala su hapšenja Srba koji su optuženi za razne besmislice pa i onda kada su one sasvim očigledne. Tako je u petak, na administrativnom prelazu Jarinje koga Srbi zovu još i Mala Bajčetina prema Tomislavu Nikoliću koji je bio predsednik u vreme kada je dogovrena i obavljena izgradnja tog administrativnog prelaza mali uhapšen Dalibor Spasić, zdravstveni radnik, a dan pre toga u Leposaviću je uhapšen Nemanja Vlašković koji se optužuje za navodni napad na novinare.



* * *

KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.