Tužilaštvo sumnjiči još dve osobe za ubistvo Ivanovića

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo sumnjiči još dve osobe za ubistvo Ivanovića

Prema pisanju Expresa, u nastavku istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, koja je pokrenuta pre godinu dana, osumnjičene su još dve osobe iz severne Mitrovice Kosovsko Specijalno tužilaštvo je spisak osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića proširila sa još dve osobe, čije hapšenje traži tužilac Sila Hodža, piše prištinska Gazeta Expres.Pročitajte još: Milena Ivanović: Neki ponovo pucaju u Olivera Prema pisanju Expresa, u nastavku istrage o ubistvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ivanovića, koja je pokrenuta pre godinu dana, osumnjičene su još dve osobe iz severne Mitrovice.Njihova imena i inicijali se ne spominju, a Hodža za Expres kaže da su oni uključeni u organizovani kriminal.Pročitajte još: Priština skriva Ivanovićeve ubice Podseća se da su u vezi sa ubistvom srpskog političara do danas, uhapšene četiri osobe, od kojih su dve puštene na slobodu,dok je za Milanom Radoičićem izdata poternica.Ivanović je ubijen 16. januara prošle godine u severnoj Mitrovici, ispred sedišta stranke GI SDP, čiji je lider bio."Vodimo istrage. Prikupili smo dokaze, intervjuisali smo različite osobe u vezi sa slučajem Ivanović“, kaže Hodža, koji priznaje da se istraga ovog ubistva odužila , ali da su, kaže, osumnjičene još dve osobe i da se radi na njihovom hapšenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Proširena istraga za ubistvo Ivanovića na još dve osobe

Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2019

KOSOVSKA MITROVICA..(Birn)..Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je danas da je pokrenulo istragu protiv dve osobe koje se sumnjiče da su učestvovale u ubistvu Olivera Ivanovića 2018. godine...Sulj Hodža, kosovski tužilac koji radi na predmetu Ivanović, izjavio je danas za BIRN da je istraga...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.