Tužilac traži još dva meseca pritvora za trojicu Srba

Izvor: RTS, 20.Dec.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac traži još dva meseca pritvora za trojicu Srba

Sulj Hodžaj, tužilac kosovskog tužilaštva, zatražio je produženje pritvora za još dva meseca trojici Srba, uhapšenih prošlog meseca u Kosovskoj Mitrovici, pod sumnjom da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića.
Advokat jednog od trojice pritvorenih Dejan Vasić preneo je RTS-u da će branioci dati odgovor na zahtev tužioca, u kojem će navesti neosnovanost određivanja pritvora i zatražiti njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oslobađanje.

Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošić uhapšeni su prošlog meseca u policijskoj akciji u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Oni su u pritvoru do 24. decembra.
Početkom ove nedelje Osnovni sud u Prištini potvrdio je svoju prethodnu odluku o meri jednomesečnog pritvora, na ponovljenom ročištu, koje je zatraženo iz Apelacionog suda, radi preispitivanja prvobitno denete odluke, pošto je utvrđeno da nije bilo dovoljno dokaza za njihovo zadržavanje.
Vasić očekuje da će Osnovni sud u Prištini po novom zahtevu tužioca raspravljati pre vikenda, jer im u ponedeljak, 24. decembra, ističe mera jednomesečnog pritvora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo tražilo produženje pritvora za trojicu uhapšenih Srba

Izvor: Blic, 20.Dec.2018

Tužilac kosovskog Tužilaštva Sulj Hodžaj zatražio je produženje pritvora za još dva meseca trojici Srba, uhapšenih prošlog meseca u Kosovskoj Mitrovici, pod sumnjom da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića.

Nastavak na Blic...

Tužilac traži još dva meseca pritvora za uhapšene na KiM

Izvor: B92, 20.Dec.2018

Priština -- Tužilac kosovskog tužilaštva Sulj Hodžaj zatražio je produženje pritvora za još dva meseca trojici Srba zbog sumnje da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića...Advokat jednog od trojice pritvorenih, Dejan Vasić, rekao je RTS-u da će branioci dati odgovor na zahtev tužioca, u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.