Trocifren broj novozaraženih na Kosovu i Metohiji, umrle četiri osobe

Izvor: B92, 29.Jul.2020, 20:05

Trocifren broj novozaraženih na Kosovu i Metohiji, umrle četiri osobe

Priština -- U poslednja 24 časa na Kosovu su, od 449 testiranih osoba, registrovana 194 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminule su četiri osobe.

U istom periodu izlečeno je 138 pacijenata, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje u Prištini.

Od početka epidemije na Kosovu je zabeleženo 7.846 slučajeva zaraze od kovida 19, a 196 osoba, koje su imale i druge prateće bolesti, preminulo je od ovog virusa.

Ukupan broj aktivnih slučajeva je 3.383, dok je broj izlečenih 4.267.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTE BROJ NOVOZARAŽENIH: Češka najavila povećanje kapaciteta testiranja na kovid-19

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 14:42

Broj slučajeva u Češkoj beleži brži rast u poređenju sa susednim zemljama..U Češkoj raste broj novoobolelih od korona virusa, u sredu je iznosio 278, što je drugi najveći dnevni porast ovog meseca, a sedmodnevni prosek bio je 216, najviše od 10. aprila...Od početka epidemije u martu, u Češkoj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.