Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2023, 11:33

Tresla se gora, rodio se miš: Trojica kosovskih policajaca pušteni da se brane sa slobode

Pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo je optužnicu protiv trojice kosovskih policajaca i donelo odluku kojom je okrivljenima ukinut pritvor.
Kako se navodi u saopštenju Višeg suda u Kraljevu, nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.
Policajci Rifat Z, Bećir S. i Mustafa Š. uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu.
Prvobitno im je bio određen pritvor do 30 dana, prenosi Kurir.
Talačka kriza u klanici: Vlasnik zarobio policajce, rekao im da je ograda pod naponom, pa pobegao

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blinken razgovarao odvojeno sa Vučićem i Kurtijem, kosovski policajci pušteni na slobodu

Izvor: VOA, 26.Jun.2023

Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je odvojeno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučičem i sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. U razgovoru sa Vučićem, Blinken je naveo potrebu deeskalacije tenzija na Kosovu i pozdravio vest o puštanju na slobodu trojice kosovskih policajaca,...

Nastavak na VOA...

Petković: Sudska, a ne politička odluka. Borićemo se za oslobađanje uhapšenih Srba

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Petar Petković prokomentarisao je danas odluku Višeg suda u Kraljevu da se potvrdi optužnica protiv trojice tzv. kosovskih policajaca...Policajci su pušteni da se brane sa slobode...Direktor Kancelarije za KiM je kazao da je to sudska a ne politička odluka i istakao da će se Srbija boriti za sve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.