Izgorela tri lokala u požaru u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Studio B, 24.Maj.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela tri lokala u požaru u Kosovskoj Mitrovici

Tri lokala izgorela su u požaru koji je rano jutros izbio u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je požar zahvatio jedan a onda se proširio i na dva susedna lokala.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da ljudskih žrtava u ovom požaru nije bilo, ali da je pričinjena veća materijalna šteta u tri izgorela objekta.

"Izgoreo je lokal brze hrane, galerija slika i jedna kafana. Požar je izbio oko dva sata iza ponoći a vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su uspeli da ga lokalizuju nešto posle tri sata. Ljudskih žrtava nije bilo, pričinjena je materijalna šteta", rekao je Bojić.

Bojić je dodao da prvi rezultati policijske istrage ukazuju da požar nije rezultat kriminalnog akta i da najverovatnije nije namerno izazvan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Kosovskoj Mitrovici: Izgoreli restoran, kafana i galerija

Izvor: Blic, 24.Maj.2014

Tri lokala izgorela su u požaru koji je rano jutros izbio u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je požar zahvatio jedan a onda se proširio i na dva susedna lokala...Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da ljudskih žrtava u ovom požaru nije bilo, ali da...

Nastavak na Blic...

Izgorela tri lokala u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 24.Maj.2014

Tri lokala izgorela su u požaru koji je rano jutros izbio u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je požar zahvatio jedan a onda se proširio i na dva susedna lokala. ..Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da ljudskih žrtava u ovom požaru nije bilo, ali da...

Nastavak na RTS...

Pronađeno telo muškarca u Grabovcu kod Zvečana

Izvor: Press, 24.Maj.2014

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da je telo pronađeno jutros i da su slučaj policiji prijavili građani.. Na licu mesta se nalaze propadnici kosovske policije i vatrogasci, a očekuju se i pripadnici sudske medicine koje će obaviti uviđaj.. Identitet muškarca...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.