Izvor: RTS, 23.Nov.2020, 09:52

Telo iz Kosovske Mitrovice poslato u Prištinu, slučaj se vodi kao "sumnjiva smrt"

Beživotno telo pronađeno u etnički mešovitom naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice poslato je na odbudkciju u Prištinu.
Reč je o muškarcu srpske nacionalnosti L. Đ., rođenom 1967. godine, rekao je RTS-u portparol policije Branislav Radović.
Nakon obavljenog uviđaja slučaj se vodi kao krivično delo "– sumnjiva smrt". Uzrok je za sada nepoznat. Obdukcijom treba da budu utvrđene činjenice.
Beživotno telo otkriveno je sinoć nešto posle 20 časova. Identitet pronađene osobe utvrdila je porodica na osnovu fotografije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od Grada Beograda sto miliona dinara investicija za Kosovsku Mitrovicu

Izvor: RTS, 23.Nov.2020

Grad Beograd izdvojio je blizu 100 miliona dinara za gradnju 40 stanova i dečijeg igrališta u severnom delu Kosovske Mitrovice, a namera je da i dalje ulaže kako bi se Srbima koji su ostali na Kosovu i Metohiji olakšao svakodnevni život. . Direktor Javnog komunalnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.