Tačijeva diplomatija puna rođaka i jarana

Izvor: Kurir, 01.Apr.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačijeva diplomatija puna rođaka i jarana

Takvih ima na desetine, to su oni koji na kosovskoj političkoj sceni imaju ujake, rođake, prijatelje, zetove...a nemaju ni ideju čemu služe

PRIŠTINA - Tačijeva diplomatija je puna rođaka i prijatelja "moćnika" iz vlade koji ne samo da nemaju adekvatno obrazovanje ni iskustvo, već ne znaju ni strane jezike, a nemaju ni ideju šta im je posao i čemu služe.

Prištinski list Zeri navodi da je dovoljno da neko ima "jarana" u vladi da bi postao zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ambasade ili konzulata bez "dana škole i iskustva".

"Takvih ima na desetine, to su oni koji na kosovskoj političkoj sceni imaju ujake, rođake, prijatelje, zetove".

Sve te odluke se donose u ministarstvu za spoljne poslove, dok prištinske diplomate, akreditovane u raznim zemljama, nemaju ni ideju čemu "služe".

"Ne samo što možeš lako da uđeš, nego možeš i vrlo brzo da napredujes", navodi list i dodaje da su se tako osigurale sestre i svastike pojedinih ministara.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U kosovskim ambasadama "Tačijeve" sestre i svastike

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2013

Kosovska diplomatija je puna rođaka i prijatelja "moćnika" iz vlade koji ne samo da nemaju adekvatno obrazovanje ni iskustvo, već ne znaju ni strane jezike, a nemaju ni ideju šta im je posao i čemu služe, opisao je danas prištinski list "Zeri" stanje u kosovskoj diplomatiji. .. ..Ovde potpis..Ljudi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.