TROJE DECE IZGUBILA ZA 13 MESECI: Dva sina su mi umrla za Kosovo, a treći od tuge!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJE DECE IZGUBILA ZA 13 MESECI: Dva sina su mi umrla za Kosovo, a treći od tuge!

Nada Milić je tokom NATO bombardovanja izgubila dvojicu sinova, oficira, godinu dana kasnije umrlo joj je najstarije dete, a bez supruga je ostala 2011.

KRALJEVO - Živa sam, a ne živim. Moj život je okončan... Čekam samo fizički kraj. Za mene nema budućnosti. Postojim u prošlosti, u danima sreće koje sam radosno delila s mojom decom i suprugom.

Ovako za Kurir započinje potresnu ispovest Nada Milić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - srpska Majka Hrabrost - koja je 1999. i 2000. godine na Kosovu tokom bombardovanja izgubila trojicu sinova, u razmaku od samo 13 meseci! Od 2011. među živima nije ni njen suprug Dragoljub.

Odlikovani i sinovi i majka

TRGOVI NOSE NJIHOVO IME

Po Srđanu, Bobanu i Goranu nazvan je trg u Kosovskoj Mitrovici i ulica u Malom Mokrom Lugu. Srđan i Boban su posthumno odlikovani Ordenom za zasluge za narod, a na Dan državnosti ove godine predsednik Tomislav Nikolić odlikovao je i Nadu Sretenjskim ordenom I stepena.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Majka braće Milić - dva sina joj poginula za Kosovo treći umro od tuge

Izvor: KMnovine.com, 22.Maj.2015

Za vreme NATO bombardovanja 1999. godine, Nada Milić je sahranila dvojicu sinova, oficira, godinu dana kasnije od tuge za njima umro je i treći sin, a pre četiri godine ostala je i bez supruga.......Nada Milić – Srpska Majka Hrabrosti – je od 1999. do 2000. godine na Kosovu i Metohiji, tokom...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.