TRAGEDIJA NA SEVERU KOSOVA: Dečak se utopio u kanalu Ibar-Lepenac

Izvor: Kurir, 08.Mar.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA SEVERU KOSOVA: Dečak se utopio u kanalu Ibar-Lepenac

Hitna pomoć pokušala reanimaciju, ali devetogodišnjaku nije bilo spasa

ZUBIN POTOK- Devetogodišnji R. NJ. utopio se danas u kanalu Ibar-Lepenac u mestu Zupče, opština Zubin Potok, na severu Kosova.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se dečak utopio nešto pre podneva i da ga je iz kanala izvukao komšija.

Odmah potom Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, dečak je prebačen u mitrovačku bolnicu, gde je oko 13 časova konstatovana smrt, rekao je Bojić.

Voda u kanalu Ibar-Lepenac je nadošla posle padavina u ovom delu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Dečak (9) se utopio

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2015

Regionalni šef operative Kosovske policije - sever Željko Bojić rekao je za Telegraf da je Policijskoj stanici u Zubinom Potoku javljeno da je u kanal “Ibar-Lepenac” u mestu Zupče upalo dete od devet godina koga su komšije izvukle...Hitna pomoć je odmah pokušala reanimaciju, dečak je prebačen...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.