TEROR NA KiM: Aleksandar Ćurić brutalno prebijen, krv u blizini zgrade gde je uhapšen!

Izvor: KMnovine.com, 25.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEROR NA KiM: Aleksandar Ćurić brutalno prebijen, krv u blizini zgrade gde je uhapšen!

Da su krvnici, sakriveni iza uniforme ROSU, bili brutalni dokazuju i tragovi. On je veliki borac za pravdu i za srpstvo.



   
Foto: Ilustracija    



Jedan od četvorice Srba koji su u petak rano ujutru uhapšeni u severnom delu Kosovske Mitrovice, jeste i Aleksandar Ćurić zvani Ćure. On je, prema dosad dostupnim informacijama iz pritvorskog centra u Prištini, tokom samog hapšenja, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i kasnije, brutalno pretučen, sa vidljivim povredama po glavi i telu. Da su krvnici, sakriveni iza uniforme ROSU, bili brutalni dokazuju i tragovi krvi koji su uočeni u blizini zgrade gde je uhapšen, prenose "Novosti".

U stanu u Sutjeskoj ulici, u kojem Ćurić živi sa obolelim ocem, u subotu nije bilo nikog. Od komšija saznajemo da je vest o njegovom hapšenju teško pogodila njegovu sestru Emu, a dodatno je pogoršala i zdravstveno stanje njegovog oca.

Ćure, kako ga svi u Kosovskoj Mitrovici zovu, osumnjičen je za ometanje akcije specijalne jedinice Kosovske policije. Oni koji ga dobro poznaju kažu, za "Novosti", da je gotovo sigurno da je on reagovao srcem.



   
Aleksandar Ćurić    


- On je veliki borac za pravdu i za srpstvo i sigurno ga je kukavička akcija ROSU policije, izvedena u cik zore, naterala da im se goloruk suprotstavi. Njegovo hrabro srce nije moglo da izdrži da gleda kako desetostruko brojniji i do zuba naoružani specijalci brutalno hapse i odvode Dragišu Markovića - kaže jedan od poznanika prebijenog Ćurića.



Srbi ubeđeni da je stanje na Kosovu i Metohiji dogovoreno između Beograda i Prištine #Kosovska_Mitrovica, #Vučić, #Ramuš,...
Posted by kmnovine.com on Subota, 24. novembar 2018.


Ističu da je gotovo uvek bio sa svojim sugrađanima, kada su se na glavnom mostu na Ibru vodile borbe protiv nasilnog ulaska Albanaca u severni deo grada.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.