SUD U PRIŠTINI ODLUČUJE O SUDBINI UHAPŠENIH SRBA! Sednica u toku, svi Srbi imaju angažovane advokate!

Izvor: RTV Pink, 24.Nov.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD U PRIŠTINI ODLUČUJE O SUDBINI UHAPŠENIH SRBA! Sednica u toku, svi Srbi imaju angažovane advokate!

U Osnovnom sudu u Prištini u toku je sednica suda povodom odlučivanja o predlogu specijalnog kosovskog tužilaštva da se odredi pritvor do 30 dana trojici Srba, uhapšenih juče u Kosovskoj Mitrovici zbog navodne umešanosti u ubistvo lidera kosovske Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Osnovnom sudu u Prištini završeno ročište protiv osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, odluka će se znati uskoro

Izvor: Blic, 24.Nov.2018

U Osnovnom sudu u Prištini završeno je ročište o zahtevu Specijalnog tužilaštva u vezi sa određivanjem mere pritvora od 30 dana trojici Srba uhapšenih juče ujutro u Kosovskoj Mitrovici, zbog navodne umešanosti u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića.

Nastavak na Blic...

Određen pritvor uhapšenima, prebačeni u zatvor u Podujevu

Izvor: B92, 24.Nov.2018

Četvorica Srba koji su u petak uhapšeni u Kosovskoj Mitrovici, prebačeni su u zatvor visokog rizika u Podujevu, izjavio je potpredsednik Srpske liste Igor Simić..Osnovni sud u Prištini odredio je ranije danas pritvor do 30 dana trojici Srba uhapšenih u petak zbog navodne umešanosti u ubistvo lidera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.