Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jul.2023, 13:29

TEROR KOSOVSKE POLICIJE: Upali u dvorište Pavlovića iz Beluće zbog šajkače deda Dimitrija

Pripadnici kosovske policije upali su danas naoružani u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće u opštini Leposavić, sa zahtevom da 80-godišnji Dimitrije koji je sedeo u dvorištu skine šajkaču sa glave, što je on odbio, rekla je za Kosovo onlajn njegova snaja Nadica Pavlović. Kako u razgovoru za Kosovo onlajn navodi Nadica, u trenutku incidenta […] The post TEROR KOSOVSKE POLICIJE: Upali u dvorište Pavlovića iz Beluće zbog šajkače deda Dimitrija appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Tzv. ''Kosovska policija" zbog šajkače maltretirala deda Dimitrija u njegovom dvorištu, on odbio da je skine

Izvor: KMnovine.com, 13.Jul.2023, 08:35

Tzv. ''Kosovska policija" zbog šajkače maltretirala deda Dimitrija u njegovom dvorištu, on odbio da je skine Pripadnici takozvane "kosovske policije" upali su naoružani u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće u opštini Leposavić, sa zahtevom da 80-godišnji Dimitrije koji je sedeo u dvorištu...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.