Svi da kupuju i jafu i plazmu i sve domaće

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi da kupuju i jafu i plazmu i sve domaće"

Pokret obnove Kraljevine Srbije pozvao je građane, povodom paljenja srpskih proizvoda u gradovima na Kosovu, da kupuju plazmu i jafa keks.

Pozvali su građane u odgovor na primitivizam Prištine, kao i da kupuju domaće proizvode više nego ikada.

- Javno paljenje srpskih proizvoda predstavlja potez očajnika - ističe Pokret u saopštenju.

POKS dodaje da "oni koji napadaju srpski živalj i pale naše proizvode moraju da znaju da ništa neće postići, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da čitav svet vidi ko su i šta su", navodi se u saopštenju.

Ujedno, oni pozivaju čelnike Srbije "da organizuju simboličnu akciju zajedno sa građanima, kupovine i distribucije srpskih slatkiša i keksova deci sa Kosova i Metohije, bez obzira na naciju i veru", zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.