Svedok: Ljimaj naredio ubistva Srba

Izvor: TvojPortal.com, 14.Jun.2011, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedok: Ljimaj naredio ubistva Srba

/Vestionline/ Bivši ministar u kosovskoj vladi, sada poslanik Fatmir Ljimaj, naredio je ubistvo dvojice Srba u logoru bivše Oslobodilačke vojske Kosova u selu Klečka, izjavio je zaštićeni “svedok X” u procesu koji je Euleks započeo hapšenjem grupe pripadnika OVK pre tri meseca.
 

“Svedok X”, kako je označen nadzornik u zatvoru u logoru OVK u selu Klečka, je Euleksu izjavio da je lično likvidirao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << dvojicu Srba po nalogu tadašnjeg komandanta jedinice OVK u Klečki Fatmira Ljimaja.
Zaštićeni “Svedok X” je specijalnom tužiocu Euleksa Mauriciju Salustru svedočio o događajima počevši od prvoga dana kada je stupio u redove OVK, pa do dana kada se predao vlastima.

Kosovoljimaj
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.