Izvor: RTS, 29.Sep.2021, 07:42

Suzana Vasiljević: Vučić pojedine sastanke odložio po savetu lekara

Predsednik Srbije otkazao je neke obaveze po savetu lekara, rekla je Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji Euronjuz veče.
"Predsednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra uveče stiže Ursula fon der Lajen i prekosutra smo u Nišu sa njom, obeležavamo početak radova na novom železničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Kosovu, tako da morao je malo da stane. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da smo odlučili, odnosno lekari su predložili da malo stane i napravi pauzu" rekla je Vasiljević.
Na pitanje da li bi javnost trebalo da bude zabrinuta odgovorila je odrično. "Nadam se da će sve biti u redu, prosto je premor u pitanju", rekla je predsednikova savetnica.
Kako je navela Vasiljević sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Kine pomereni su za sredu. Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji "Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU" u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.