JADNO I BEDNO Ana Brnabić reagovala na optužbe pokreta Oslobođenje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 14:38

"JADNO I BEDNO" Ana Brnabić reagovala na optužbe pokreta "Oslobođenje" (VIDEO)

Brnabić o novim optužbama

Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na optužbe pokreta „Oslobođenje“ da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i da trguje sa KiM u zamenu za ostanak na vlasti, rečima "jadno i bedno".

Brnabić je na pitanje novinara za razloge otkazivanja sastanaka, ali i da prokomentariše izjavu pokreta „Oslobođenje“, kazala da za sve informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje se tiču predsednikovog kalendara treba kontaktirati Predsedništvo.

- Pošto je taj pokret rekao da budem blaga, pošto su ovde partneri iz inostranstva i strani ambasadori, mogu reći samo „jadno, bedno“. Molim vas da ljudi koji nose na reveru kupljene značke stranih službi bezbednosti ne govore o suverenitetu Srbije, posebno oni koji, u najtežim trenucima u poslednjih 20 godina u našoj zemlji, kada su se dešavali pogrom, jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, nijednu reč nisu rekli, svi se sakrili i svima se ođenom odvezala pertla - rekla je ona.

Dodala je da "njihovi kumovi i partnerski prijatelji govore kako nećemo da budemo magacin za kinesku robu" - to je, ponovila je "jadno i bedno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.